E manj bleven gammal ?

Åh ja måske men håber jeg er det med stil. Og hvorfor? jo…

Fredag går jeg min søde kone i møde. Hunden er i snor. Jeg går sydpå (mod Rønne) og er i min sædvanlige beklædning – Uldjakke og hat.

En lille pige kommer med sin mor, ud fra en sidevej på modsatte side. Ud fra naturbørnehaven og denne lille pige siger så pænt… Se mor – en gammel mand og han har hat på… Mor siger forsigtig ja, smiler og hilser. (Vi kender hinanden)

Ja smiler kan da ikke lade være med. Føler mig heldigvis ikke gammel.

Men så sidder man her, søndag eftermiddag og hygger mig med min hobby.

En LP plade bliver støvet af og lagt på. Sprøde toner lyder igennem højtalerne og man sidder og synger med. Ok så er man måske noget en alder, når man lytter og synger til The Mills Brothers fra Copenhagen 1981.

Men er det at blive gammel Ja så vil jeg gerne være gammel. Jeg nød det.

Og til den læser der ikke ved hvad og hvem The Mills Brothers er, så…

LYT her

P.s. Og hvorfor går jeg med hat?? Jo det kommer en anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *