Fælles hjælp?

I mit arbejde med at finde bornholmske ord, lave sætninger, oversætte til dansk og efterhånden sætte lyd på, har jeg lavet en database med alle disse ting. Se her

Men jeg har et stort problem. Ud fra den måde databasen vises på kan jeg ikke indsætte og redigere direkte fra siden og slet ikke sætte lydfiler til hver enkelt sætning.

Til dette skal jeg have professionel WordPress eksperter til at oprette en sådanne database og det koster penge. Jeg har fået et tilbud på 6000 kr. Med dette får jeg så en side hvor jeg kan arbejde videre med databasen og jeg tænker at kunne få andre interesserede til at hjælpe med databasen via et eget login.

MEN jeg har ikke som privat person 6000 kr til dette formål. Så jeg tænker… hvis jeg opretter en “Kickstarter” som er et indsamlings sted, hvor folk kan donerer et beløb til dette formål, tror i der vil være interesse for dette.

Tror du, du og andre bornholmere + andet godtfolk ville støtte økonomisk op om dette?? Det er jo trods alt et privat projekt.

Giv mig din mening. Gerne på Facebook eller privat.

Med venlig hilsen

Allan B. Hansen

P.S. Kickstarter fungere således at man donerer et beløb til projektet men pengene bliver ikke trukket fra din konto før hele det forventede beløb er opnået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *